View Single Post
Staro 09.08.2023., 00:49   #218
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Da ti nije istekao ugovor za ovo prvo poskupljenje (ostao bez popusta), a ovo drugo smo svi dobili radi inflacije.
Nisam dobio nikakav mail nit su me kontaktirali za produženje ugovora.
Da, moguće je i to, moram provjeriti...

Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
meni na prvom računu nisu uračunali popust na mozaik i nisam ni obračao u tom trenutku pažnju na to tako sam uplatio tek kasnije kad sam skužio onako usput za tehnički kvar sam pitao kako to i na sljedećem računu je bila smanjena cifra za pretplatu,znaći mora se prijaviti.
ako ne reagiraš sami se toga nebudu sjetili budi siguran. slične stvari su mi se desile na iskonu davno,na telemach na mobilnim tarifama,na tcomu 1-2 godišnje sa akciskim cijenama i sad na a1 isto,uglavnom cijeli moj internet život je blagorećeno bio izazovan.
Nije ni meni bilo puno bolje, kad se sjetim svih sranja koje sam prošao kroz sve ove godine sa raznim operaterima... Takav nam je horoskop valjda

Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Prvo zaprijeti HAKOM-om. No vjerujem da će uvidjeti "grešku" i idući račun će ti biti umanjen. Uvijek nešto muljaju, moraš biti na oprezu i reagirati kad uočiš greške. Mnogi ne reagiraju pa teleoperateri ubiru ekstra profit.
Zaprimili su moj upit, sad čekam na odgovor pa ćemo viditi što dalje...