Citiraj:
Autor mkey
Milane, nisi u redu, čudo da je GPU stigao u komadu ili da nije zamijenjen s tostom ustajalim 15 dana.
|
Pa šta si onda šutio do danas, mogao si garantirati i biti pametan unaprijed a ne sad kad vidis da je sve ok. Uvijek postoji mogučnost za tako nešto, doduše jako mala jer su sva skladišta i dučani pod kamerama i jedino sta mi pada na pamet je da bi mogao dostavljač tako nešto izmuljati ali opet onda bi se morao snaći za nove naljepnice koje idu preko kutije i selotejpa kao dokaz da nije otvarano (a i to ima malo vjerojatnosti jer dostavljač uopce nezna ni sta se nalazi u paketu i kolika je vrijednost, to znate samo ti i dučan)
Može se desiti i da iz dučana zabunom neko pošalje krivu grafu...
Uvijek ima mala mogučnost za sve, i treba ju imati negdje u podsvijesti kod ovakvih narucivanja koja nejdu direktno od ducana do tebe nego preko posrednika pa se komplicira nacin dokazivanja tko je zajebao jer ce u takvoj situaciji prebacivati lopticu jedni na druge (Mindfactory i Mailbox) a ti iz HR se onda slikaj i glumi istražitelja na daljinu i dokazuj.
Također može se i desiti sudar a narudžba ima osiguranje do 1000e, i samim time si odma popušio sve pare koje su u vrijednosti stvari preko tog iznosa.
Nije bas praksa bez rizika i ne treba se praviti da je, zato kažem ako nije velika ušteda batalite ovakvo narucivanje preko posrednika i ducana koji ne šalju u HR direktno. Posebice je rizik za sve iznad 1000e jer samo toliko ce GLS nadoknaditi u pitanju nestanka paketa ili štete.
Ja sam uštedio 220e sa ovom kupnjom spram cijena kod nas u HR i ostalih njemačkih ducana koji bi poslali grafu za priblizan iznos našim cijenama kada bi se uracunalo 6% poreza i dostava. Bome sam teže spavao tih par dana koliko je trajalo sve dok nisam dobio paket ali na kraju je dobro sve prošlo.