Citiraj:
Autor skalar
@Marko
o tome ja pričam trebamo smanjiti davanja prema operaterima,svako treba bar privremeno razmislit što mu treba i samo to plačat i gledat alternative,očito je da samo smanjivanje njihove dobiti može utjecat na njihovu poslovnu politiku,i ono što je kristalno jasno ni minimalnu zaštitu sa strane vlasti nemožemo očekivat sigurno.
dat ču samo jedan primjer t-com optika vs a1 optika preko t-ht infrastrukture,
iako je sve isto i a1 iznajmljuje od t-ht infrastrukturu,osim routera sve drugo je od t-ht-a čak i kvarovi se riješavaju na t-htovoj centrali cjena je drastično manja na a1,sigurno je veća razlika od 5% navodno opravdanih ekonomskih razloga i jedni i drugi su u tom razdolju imali astronomske dobitke,možda im se sad smanjila 1-2%,ali je i dalje ogromna.
|
Pa, joke is on them. Ja sam na Telemachu u Start tarifi, manje tarife nemaju u ponudi i više nego dosta mi je. Pa ni tih 6 GB ne stignem potrošit jer sam gotovo uvijek na Wi-Fiju. Ugovornu obvezu ne planiram uzet, bez obzira kaj su mi sad podigli cijenu iako imamo povezane brojeve.
Čak sam planirao nakon 15 godina otić iz Telemacha u Bonbon, ali ne znam jel Bonbon uveo indeksnu klauzulu. Uglavnom, ugovorna obveza niti u ludilu; mora biti vraški popust na tarifu da bi potpisao ugovor na dvije godine, posebno sada kad imaju mogućnost godišnjeg poskupljenja usluga.