Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.08.2023., 10:58   #68414
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor vex Pregled postova
Daj ne seri da ovdje netko nešto radi na autu ??

Dosad sam milion puta otvorio ovu grupu i svaki put klasična IT spika, drvljenje po gumama svake godine 20 stranica, jedno te isto iz sezone u sezonu

Daj još malo podataka šta to slažeš. Ideš kod Muhe ? Čuo sam za tog lika, i dobrih i loših stvari
Ibiza PD 130 2002. god.

Kupio sam ju 2020. prije great prehlade za 1250€ registriranu godinu dana

Od tada:

Kupio još jednu čitavu iz Njemačke sa 1/2 km

Prebacio iz nje motor s upola manje km, nove FK gewinde koje su bile na njoj, iz one dull nebesko plave prebacio s Njemice sve srebrno što se moglo skinuti s auta... prednji FR branik, 2komorne farove, zadnji redizajn branik, 3-kraki FR Seat volan, K&N panel filter, skoro cijelu unutrašnjost...

Plava Srebrna
pola-pola

Nakon toga na auto složen 2260VZK turbo s 245ks verzije 3.0 TDI
70MM autpuh s Lastovčić loncem
Ibiza Cupra FMIC
Prednji puni seleni vilica s Cupra modela
Passat b5.5 prednje čeljusti s 57mm klipom i 312mm disk umjesto standardnih 54mm i 288mm
Golf 4 4motion zadnje čeljusti s 41mm klipom umjesto 34mm (38mm na sport modelima) i standard puni disk
Jednomaseni set kvačila, pojačana lamela u Sl. Brodu kod Ive Tomaševića

Mapirana kod Muhe sa org. električnim aktuatorom turbine na 1.8 Bar i 230ks dok ne nabavim Firad dizne i ne posložim neke stvari

turbo:

turbo

IC:

IC-2

Zadnje su napravljeni pragovi, polakiran je ostatak auta u srebrno da ne bude 2-bojni, krovni tapecirung i bočni tapecirunzi su presvučeni u crno..
Ubačeni su prednji Alcantara sicevi sa Golf 6 R-line..
Ubačena kratka HDS getriba jer je originalna FJW preduga za gradsku vožnju s velikim turbom

Nabavljen zadnji FR/Cupra branik, zadnji Cupra spojler gepeka, OZ Superleggera 17"

f lakiranje r sic spojler

Ostaje mi ubacit GUC getribu s Ibize Cupre TDI jer su omjeri mjenjača napravljeni da okretaji ne padaju puno nakon promjene u višu - pa će turbo manje ispadati iz boosta
Staviti veće Firad +80% dizne koje čekaju već neko vrijeme
Mali i veliki servis
Atest branika i auspuha
Kod Muhe otići po 2.3-2.5 bara boosta i 280-300ks očekivanih

Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 07.08.2023. u 11:47.
zkljaja je offline   Reply With Quote