Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.08.2023., 09:01   #68316
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Ponekad mislim da su neki ovdje na platnoj listi EV industrije Covjek ti je prezentirao cinjenice na pladnju. Ako imas cinjenice koje govore suprotno - predstavi ih. Odnosno potkrijepi svoje tvrdnje dokazanim cinjenicama ...tak bi rasprava bar trebala izgledat. Zasad samo cujem od EV ekipe "EV zakon , ekipa nema pojma, drk drk struja"...onak ajmo vodit razgovor ko odrasli ljudi.
Iz razloga što ga vi serete i rasprava nema smisla.
Cijela ova diskusija se vrti oko toga da vi anti-EV kažete neku glupost:
-EV se samozapaljevaju
-EV su nesigurni
-EV ovo EV ono
Ne linkate source, čuli ste od kumovog frizera, pročitali na automobili.imbex/net/tportal/jurasefura.com, random forumu ili čemu već i to bi sada mi trebali uzeti kao činjenicu i potrošiti xy vremena za dokazivanje suprotnog. A naše dokazivanje ne smije biti "30% tvojeg posta je istina, ostalo je laž" nego vi tražite činjenice, članke, stručne i znanstvene radove, inženjerska razmišljanja itd.

Takve stvari vam i serviramo (doduše CatKiller većinom, ja više nemam volje), potkrijepi činjenicama i linkanim istraživanjima, potroši valjda 30+ minuta po postu da odgovori na vaše izbljuvotine i onda opet vi:

"Da ali to je užas ja radim u IT-u i ja vozio teslu"

Mislim...nema smisla...školski primjer belief perseverance-a i backfire effecta.

Na kraju, dođe nepristrana osoba i sam primjeti:

Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Kao netko nepristran ko cita temu iz zabave, moram priznat da nisam primjetio "glorificiranje" EV-a tu ni približno koliko vidim često neargumentirane ili čak izrazito, za jedan forum ovakve tematike, glupo argumentirane proljeve mržnje EV-a.
Čisto komentar onak usput, socijološki.

Zadnje izmijenjeno od: bigAdvance. 05.08.2023. u 09:07.
bigAdvance je offline   Reply With Quote