Citiraj:
Autor The Exiled
Model 3 Owner's Manual je također laž. Mislim da sam već u nebrojeno navrata napomenul da nitko nije protiv električnih vozila, obzirom da ih ionako na ovaj ili onaj način koristimo u svakodnevnom životu, ali jebemu ova prenemaganja o savršenstvu u svemu (sigurnost, domet, brzina, autonomija, dostupnost, itd.) su pizdarije kakvih nema. Auto ko jebeni auto, napravljen od iste one prljave industrije koja se sad fura na zeleno, dok istovremeno ništa manje ne zagađuje prilikom prelaska na električna vozila.
|
Meni su najbolje te priče o neumitnom progresu koji stoji iza električnih auta iako je auto na struju/baterije stariji od Benzovog patenta.....
Naravno, nisu se nikad uhvatili takvi auti na tržištu zbog istog problema kojeg imaju i dan danas, baterija. Naravno, onda nije bilo sveobuhvatne zakonske regulative koja može jednostavno zabraniti ono što joj se ne sviđa iz x razloga.
Citiraj:
Autor CatKiller
Sad, ili nas opako drogiraju ili ocekujem od tebe jedan-dva racionalna razloga zasto mislis da bas ti spadas u preostalih 2%.
|
Ne spada u tih 2% nego u 90% onih koji nemaju električni auto. Radiš zamjenu teza.
Prilično je ironično da druge prozivaš na sukob interesa (rade za naftne koncerne lol) a sam radiš u branši koja ima direktne koristi od prodaje tih vozila.
Nego, koliko vozača u Njemačkoj ima električni auto? Nekako mi se čini da je čest slučaj da to kupuju ljudi tipa Saša Cvetojević, koji imaju vremena za zajebanciju, i pored tog auta još barem jedan normalan, kad moraju prevalit više od 200km u komadu lol. Masovno usvajanje je daleko, unatoč svim političkim potezima koji tjeraju na to. I o tome se upravo i radi i zbog toga velikom dijelu ljudi električni auti idu na živce. Guraju se iz ideoloških razloga, masovno se subvencioniraju (genijalan primjer slučaja kad država subvencionira bogate ljude) a auti na benzin/diesel se zakonski miču sa tržišta, svim tehnološkim dostignućima oko smanjenja zagađenja unatoč.
Da je to med i mlijeko kako ti to prikazuješ, onda ne bi valjda trebalo isto uvoditi silom i zabranama....