Citiraj:
Autor mkey
Pogledati vlasničku strukturu medija s razumijevanjem i prostor za bilo kakvo čuđenje iščezava.
|
Ne cudim se ni vlasnicima, jos manje cinu, ali se radi od jednoj od najvise obradjivanijih medijski vijesti trenutno u Americi. Na tisuce videa, sto medijskih kuca, sto komentatora ili filmskih ili drugih aktera. A uz sve "faktografi" upregnuti po svim duzinama da odrzavaju "cestitost" neobranjivih likova. A sad kad je gledanost napravila rekordan start, uz rame s najvecim hit naslovima, sigurno nije pomoglo cenzorima.
Do prekjucer uopce nisam znao ni za film, jas manje sto se desava, pa mi je bilo interesantno.
A koliko im smeta film, valjda najbolje govore snimke, gdje su gledatelje laznim dojavama o pozaru, upaljenim svjetlima za vrijeme projekcija, nudjenjem karata za druge premijere, pokusavali demotivirati od gledanja:
Dijelovi koje su gledatelji snimali, ali ima ih zasebno puno vise za naci na video servisima.
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
Koje je ovo navodjenje na "istinu", uzas.
Sta je to Denzel reka? Sta je Oprah učinila?
|
Ne znam Ivo, mozda nemas strpljenja odslusati video do kraja? Jer Denzel jasno veli da se film ne smije cenzurirati. Htio sam postaviti pet videa, ali sam toliko bio umoran, da sam odustao nakon drugoga. Cak sam i poduplao istu poveznicu na naslov drugog videa, pa sam isao traziti da nadjem pravi.
Imas ih toliko na temu, da mozes birati od koga zelis cuti komentar na film i pozadinu cime se bavi.
Oprah je bila javno sramocena, nakon sto se prema izjavama glumaca, blisko druzila s tada uhicenim Weinsteinom, sugerirajuci, da mu je dovodila glumice na preporuku. Prije toga je otvorila skolu za mlade djevojke u Africi :
Oprah recently built a school called the Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls in a town called Henly-on-Klip, 40 miles outside Johannesburg, South Africa, according to Newsweek. Included in this school will be a yoga studio, beauty salon, indoor/outdoor theaters and large fireplaces in every building. There are also hand-picked china dishes, mattresses, uniforms and oversized closets, as well as plenty of tribal art and bright colors to decorate the walls. “These girls deserve to be surrounded by beauty, and beauty does inspire,” Oprah said.
kriticari su je pitali zasto nije otvorila skolu u Americi, za siromasne, jer Afrika ima uhodane kanale za kojekakve sex promete. Uglavnom njena skola u Africi, do danas je imala nekoliko seksualnih skandala, sto mozes pretrazivanjem pronaci na mrezi, samo probaj nesto manje cenzorno od Googla, jer on servira uljepsivace i faktografe na vrhu ponude rezultata.
Ostatak mozes pretraziti do mlle volje na temu, materijala ima na bacanje.
...