Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.08.2023., 16:34   #68215
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
Ima ono pitanje je li 50 promjena tjedno pozitivno ili negativno? Pošto sam u ITu, mi se pitamo je li bolji softver sa sto bug fixeva ili onaj s jednim....

Što kažeš onda na kvalitetu EQ serija?
Svaka promjena počinje kao "Improvement" ili pojednostavljenje. Mislim prvenstveno na promjene u proizvodnom procesu gdje se svaka sitnica optimira na kvalitetu i/ili cijenu. Zamislli to kao 50 distribuiranih softvera ili uOPS. Za svaku cjelinu su poboljšanja rijetka, ali u sumi ispada puno.

EQ vjerojatno mislis na EQE/S, a ne na EQB/A/C.

Što je za tebe točno kvaliteta? Fit/finish i materijali su od guzice na gore vrhunski, sjedala isto tako. Veliki izbor i bezbroj kombinacija boja i materijala. Zazore sam pak vidio svakakve, ali ajde, rana vozila. Izolacija, Heat/Noise/Vibration su nesto posebno i to je ono sto na kraju placas 100k Eura. Krstarice za ugodna duga putovanja.
Neke stvari mi se ne svidjaju (piano lak i kapacitivne tipke), ali ne smijem previse kritizirati .

Evo par fotki mojih vikend vozila:

Jedna iz Maybacha od mene koji ne zna sto je dobar interijer (neke stvari sam zblurao)

Prije nego sto sam odlucio preci na 100% struju, kao najbolje kandidate iz MB "štale" za svoje potrebe sam gledao prošlu E Klasu karavan (S213) i GLB.
E klasa se fantastično vozi i jako je prostrana. GLB mi je bio cool i praktičan kao Mini-G.
Nisam sve aute isprobao pa ako sam izostavio neki vama dragi, ne znaci da je los.

Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 01.08.2023. u 17:06.
CatKiller je offline   Reply With Quote