Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.07.2023., 18:20   #68167
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Pa kak si ti onda platio kaznu za 24mph ak je 10%+2mph kazna? 20+10%+2mph je 24mph....
The Met threshold for enforcement of 20 mph roads and issuing a speeding ticket is 10% + 2 mph. Enforcement from 24 mph and Prosecution from 35 mph.

Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Funny story,

tipican vlasnik Tesle je upravo ITevac ili inzenjer u 30ima:
Mene vlasnici Tesle podsjećaju na mog frenda u srednjoj. Morao je imati sve što je tad bilo novo i popularno jer je volio da ga ljudi ispituju o tome, a u svakom razgovoru kojem tema nije bila nešto od toga, ubrzo bi postala

Smatram se IT-evcem i auto i vožnja auta su zadnje stvari za koje želim da budu ...binarne.

Klijenti imaju flotu modela 3 i Y i malo malo se vozim s njima... Ne mogu opisati koliko mi je to neprirodno i umjetno iskustvo bez ikakvih emocija.

Vele, moraš probati da ti se svidi, ali nije mi kod auta sve u ubrzanju i max brzini. Tesla mi jednostavno ne izaziva nikakve emocije. Subjektivno mišljenje o Tesli = bljutavo/sterilno.

Da imam gdje puniti auto, ne bih imao ništa protiv EV-a, ali bi to vjerojatno bio Mini ili nešto sličnih dimenzija i bez ekrana kao jedinog sredstva komunikacije s autom.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote