31.07.2023., 11:21
|
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Imali smo već takve rasprave i opet budem ponovil da IMHO nije problem tehničke prirode, tj. auto sam po sebi. Možda bi i bil bolji dojam da iza svega ne stoji hype meštar Musk koji jednostavno ne može prestati lagati, pa se onda nakon nekog vremena ispostavi da nije baš sve tak bajno kakvim se predstavlja.
Citiraj:
Autor The Exiled
Tesla općenito ostavlja dojam da je riječ o iPhoneu na kotačima, tak da je ta poveznica sasvim OK. Ono gdje se lome koplja su uvjeravanja da je Tesla baš kao i Phone nešto najbolje ikad, dok su Musk i Jobs sami lemili svaki i najmanji dio uz istovremno držanje oka na dizajnu. Naravno, kod nas je pak dodatni efekt statusnog simbola podjednako za Tesla aute i iPhone mobitele. U firmi kao službena vozila imamo nekolicinu Tesli, hrpu hibridnih Toyota i KIA modela, uz većinu preostalih standardnih dizel i benzinskih primjeraka iz VW ponude i svi redom su i više, nego OK za ono čemu služe. Isto kak se zaposlenicima na biranje daju Android i iPhone uređaji, pa svatko odabere kaj mu/njoj više odgovara. Kombinacija Tesle i iPhonea je najčešća kod onih koji nikada ne bi dali svoje nofce za tak nešto, dok istovremeno ne prestaju recitirati sve moguće propagandno reklamne letke, a njihova osobna vozila i mobiteli koštaju ko par šrafa na mojem biciklu.   Kaj sam htel reći, nije tehnika ništa kriva, niti se mrzi Tesla (EV općenito) i iPhone, ali nakon nekog vremena, teško je već slušati kojekakva prenemaganja.
|
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
|
|
|