Citiraj:
Autor Elder
@john creasy
ford focus
@Igorr
Ma to je vise bilo onako receno, kad je rekeo da je sve pustio za sobom na semaforu.
|
Pretpostavljam neki RS? Fina kola
Citiraj:
Autor Elder
A sto se tice same teme elektricnih autiju, nisam fan. Previse je jos tu nepoznaci i nepouzdanosti baterija. Al svakako ko voli samo neka kupi.
|
Pa ne bi se baš reklo da su nepouzdane, većina proizvođača (ako ne i svi) ti daju bar 8 godina garancije na bateriju da će imati 80+% kapaciteta.
Da krepaju često, ne bi im baš bilo isplativo davati ovakve garancije.
Jedino što ih je stvarno jako teško gasiti u slučaju zapaljenja, iako je šansa za zapaljenje puno manja nego kod ICE (cca 25 vs cca 1500 slučajeva zapaljenja po 100,000 vozila).
Citiraj:
Autor fanATIk
Čitam test od ID Buzz.
Gradska vožnja - do 480 km. Ok, super.
Malo autoceste i dosta otvorene ceste i gradske vožnje - 400 km. Ok, super.
110-120 km/h - doseg 260 km. Ehm...
Maksimalna brzina (145 kmh) - doseg manje od 200 km. Mojneme je...
Mojom vožnjom, nema šanse da bi mogao Zagreb - Varaždin i nazad s jednim punjenjem.
Tak da ću sačekat još x godina dok se to ne dovede u red. Ne pada mi na pamet puzat po cesti zbog autonomije.
|
Da, ako ti treba kombi ili ful veliko vozilo, trenutni EV modeli nisu baš dobar izbor za autoput
Ali poprilično solidni komad auta se sad već može kupiti sa ipak boljim karakteristikama (model 3, model y, ioniq 5, EV6...) u odnosu na Buzz i sl., a daleko od toga da će ti faliti mjesta i za prtljagu i za ljude, štoviše, uglavnom su puno bolji glede prostora od ICE konkurencije sličnih veličina.
Citiraj:
Autor Inovator
Ne znam gdje si tocio gorivo, ali nikako ti tocenje tekucine ne moze uzeti vise vremena od punjenja baterije.
|
Evo da se ponovim i 3. put, jer valjda 2 puta nije dovoljno
Govorim o mom potrošenom vremenu.
99% vremena je punjenje doma, ostavim ga jednom u 10-20 dana da se napuni ako se vozim po gradu i svaku večer prije puta za Zg ili Zd.
Količina potrošenog vremena je doslovno 10 sekundi jer se kabel nalazi u garaži već spojen u zid i samo ga potegnem tih pola metra-metar do auta i uštekam.
Da li je tih 10 sekundi manje nego da se odvezem na pupmu, napunim gorivo i odem ga platiti?
Citiraj:
Autor Inovator
Manje pokretnih dijelova, da. Ali ovi nepokretni obicno i jesu problem na ICE autima danas. I obicno najskuplji. A kako za EV nema bas dijelova po sajmovima, otpadima i trznicama, poprqvci su papreni.
|
A da, ako gledaš na to da odeš na otpad kupiti vrata i sl. - u dosta si nepovoljnijoj situaciji nego sa dobrim brojem ICE, jer jednostavno treba proći vremena da se nakupi dovoljno odbačenih/pokvarenih/slupanih vozila.
I to samo ako govorimo o narodno popularnim ICE.
Kako se pomičeš na skali prema sve rjeđim ICE - tako ćeš imati i sve više problema sa pronalaskom i njihovih polovnih dijelova.
Mislim da će jako brzo doći situacija u kojoj ćeš moći naći polovne dijelove za "narodne" modele EV-a (tesla, hyundai/Kina, VW...) lakše nego za rijetke ICE.