View Single Post
Staro 30.07.2023., 12:37   #8377
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Pa ima poveznice. Kako će sad mlada ekipa na LANove s ovakvih javnim prijevozom npr?

Sada bar možeš ubaciti gaming laptop u ruksak na kojem nešto možeš i pokrenuti za razliku od prije 20-25 godina kada si na laptopu od 2000€+ mogao pisati tekst i pročitati e-mail samo ako si imao modem na njemu. Tada je javni prijevoz funkcionirao ali je skalamerija bila preogromna za tramvaj Sad imaš sve osim pouzdanog javnog prijevoza.
Hahaha!

Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova
@trekkie4 Hmmmmm ...

Volio bih pogledati tu elektroniku iz te 2115-ce, dam se kladiti da bi se dalo nekaj iskoristiti u mojim projektima ...

A možda i složiti tramvaj za po doma :-)
Javi se ekipi na Zeljeznice.net, pa im slobodno ponudi pomoć Imamo tamo svakakvih članova, od vozača i strojara sve do inžinjera koji rade za Končar. Dosta njih radi za ZET direktno, pa upravo tako i nastaju fotografije kakve ste jučer vidjeli, "privatno razgledanje" otpisanih i zaboravljenih tramvaja.

Pratio sam anonimno forum u razdoblju između 2007 i 2019. godine, i kroz to razdoblje sačuvao gomilu fotografija. I drago mi je da jesam jer vele admini da im je pao hosting servis i pogubili su većinu fotografija iz tog razdolja, pa sam im poslao svoju kolekciju. Nije puno ali veseli!
Trekkie4 je offline   Reply With Quote