Citiraj:
Autor c-shadow
Bio jučer u pošti se žaliti na paketić (nije iz kine, iz EU, preporučeno s trackingom) koji mi je po trackingu dostavljen prošli tjedan, a ja ga niti vidio niti dobio kakvu obavijest. Da bi bilo zanimljivije, navodno je isporučen točno na dan i u vrijeme kad je kod nas bila ona velika oluja koja je lomila stabla okolo, poprilično sam siguran da poštar s mopedom nije okolo raznosio paketiće. Pokazali mi u pošti njihove podatke i na ekranu potpis kod preuzimanja, piše moje ime, ali potpis nije moj :-)
Čekam danas da mi se jave po tom pitanju, nisam još siguran kako uopće dalje postupiti :-)
|
Ista stvar i kod mene. Paket iz DE DHL-om dođe u HR u cca 2 dana. Onda iz nekog razloga DHL preda paket Pošti da oni meni dostave. I ode sve u k....
Pogledam tracking, kaže da je isporučeno a ja paket vidio nisam.
I šta sad ?
Zovem Poštu na onaj broj i kifla, kaže ostavite poruku i nazvati ćemo vas (evo prošlo je tri dana, jbg... nisu rekli kad). Pišem reklamaciju, bolje da nisam kad sam vidio zakonski rok za odgovor.
Pišem DHL-u, boli ih džon; oni su svoje predali. Pišem pošiljatelju, kaže provesti ćemo istragu.... majko moja mila...
Gdje u Zg otći i jeb... ma..u nekome dok se to ne riješi ?
Iskreno, baš sam raspoložen. Branimirova ?