25.07.2023., 16:09
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor chillout23
Kolko vidim po netu, to bi trebalo bit normalno, ali kod T480 nije. Masa ljudi "prijavljuje" istu stvar i piše o tome. Primary (interna) se troši prva i kad ona iscuri onda ide vanjska. Ne haluciniram, stvarno je tako 
Pratim baterije od kad sam ga kupil i ovo je prvi put da vanjsku troši prvu...
Nekoliko postova ranije sam napisao ovo: "Našo odgovor na moje pitanje na Redditu: "The internal battery gets used first, by design...yes seriously stupid."
@medo je na to napisao ovo: "Yup, tako je i na mojem T470 nažalost. Užasno glupo. Ideja powerbridge tehnologije je da možeš izvaditi eksternu bateriju bez da umre laptop. Teško ćeš u tome uspjeti ako interna baterija ima 2% ili 5% pogotovo ako je laptop opterećen."
I @Daten ovo: "Imam 2 laptopa T480 i kod mene se isto prazni prvo interna baterija pa onda eksterna, i meni je to isto glupo.."
Tak da m ise čini da u ovom slučaju power bridge nema smisla 
|
Do nedavno sam imao T480 i prvo se praznila vanjska baterija, evo screenshot kao dokaz:
Isto tako je bilo i na Linuxu. Par puta sam vadio vanjsku bateriju dok sam testirao SIM kartice i najnormalije je radio samo na unutarnjoj.
Citiraj:
Autor Dottore
Ljušte još do Gen 9. Nema veze s ovom tjelesnom kemijom. To ima veze s onim što je stave na svoje ruke, npr. losione, sredstva za dezinfekciju itd..

|
Što je ovo? Netko dezinficirao ruke razrjeđivačem pa odmah na laptop? 
|
|
|