Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 24.07.2023., 20:45   #4222
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
nisam jos vidio ovak, al nisam ni trazio nikad za daikin jer ga nebum nikad imal .

malo bedasto su to napravili IMO da moras cupat cjelu elektroniku desno, al ako nemoze drugacije...

opet na koncu se mora odradit ona najopasnija operacija, a to je natezanje isparivaca.
bas mi nije jasno da se nemoze dizajnirat klima da se nemora to raditi. upravo sam ocekivao da ce ovdje u ovom videu tak bit kad sam vidio da se cupa sve desno i opet nista. opet natezanje i vadenje venta ulijevo.

ja se i dalje drzim miceka hr modela. ok su mi cjenovno, a rastavljanje je ko lego kockice.

edit: nego nesto sam nacuo neki dan, i nadam se da nije tako. kad sam proslo ljeto uzimao samsung AR12TXHQASINEU - AR3500, provjeravao sam za vijak na ventu prije kupnje, al mi nije palo na pamet onda jos provjeriti dal je kojim slucajem kadica fiksna, odnosno da se ne skida. e pa jedan tip mi tvrdi da je tak. jel itko to rastavljao da mi potvrdi da znam sta me ceka jer uopce ne razumijem kak se to cisti ako se nemoze fizicki kadica maknut/pomaknut, ne razumijem jednostavno. smrdi mi da to nemoze bit tak, jer kako se onda izvuce ventilator vanka.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote