View Single Post
Staro 24.07.2023., 20:41   #129
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor Staromodan Pregled postova
Prvo sam se sjetio duznika, tj. osoba kojima sam pomagao kada su imali velike probleme. Puno ih se nije ni htjelo javiti na poziv, a oni koji jesu su imali razlicite izgovore: jedni se eto bas spremaju da idu na more, drugi se spremaju na koncert, pa jos jedan koncert sutradan, treci su se otvoreno rugali i smijali na to sto mi se dogodilo, cetvrti ne rade nista ali ne znaju kako bi mi pomogli iako bi htjeli a kad kazem da mi pomognu cistiti onda nadju neki izgovor nakon kratkog mucanja, peti su me tjesili da mi je dobro jer sam umoran od ciscenja i popravaka pa mogu spavati po noci a oni jadni ne mogu jer po cijele dane nista ne rade i ubija ih dosada i pretesko im je. Vecinu rodbine necu komentirati. Uz takve prijatelje, ne trebaju mi neprijatelji.
Ovo je upravo užasno. Nemoj se početi drogirati zbog tog šljama.

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Što god taj naziv teorija zavjere značio.
To znači kako je propaganda i pranje mozga u režiji CIAe odrađena iznimno kvalitetno. Toliko kvalitetno da ima nevjerojatan međugeneracijski doseg gdje se ljudi i nakon skoro 60 godina ljudi libe kazati bilo što protiv centraliziranog narativa.

Također poznato i kao socijalni pritisak kojem se inicijalno u i većoj mjeri izloženi u školi u kojoj se, hoćeš nećeš propagira konformizam da se usereš.

Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Ali dobro, bit će toga još puno, ali neki će i dalje misliti da je to sve normalno...
Ispravak netočnog navoda, to je sve novonormalno, kolega. Ja samo čekam da krenu klimatska zaključavanja pa da mi ekipa tumači kako su iduća dva tjedna ključna.

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
svi zajedno svjedočimo sve toplijim godinama iz godine u godinu, do te mjere da je samo posljednjih 20 ispalo najtoplije ikad u povijesti čovječanstva otkad se mjeri temperatura.
Jedino čemu svjedočimo je da prividno inteligentni ljudi pišu takve notorne gluposti da to nije za vjerovati

Ajmo ovako prosto seljački: 20 godina zatopljavanja u (recimo HR) iz godine u godinu po 0.1°C godišnje bi značio 2°C zatopljenja. To bi značilo da su ljeta kada sam bio na faksu bila zavaravajuće topla, znojio sam se dobrahno iako je bila čak dva stupnja svježije.

Ako odem još deset godina unatrag, to je čak 3 stupnja manje. A ja se sjećam baš vrelih ljeta kod babe na selu. Biti će da me sjećanje vara.

Ili je možda ovo

https://imgur.com/t0eD7CO

Inače, od najavljenog nevremena na sjevernoj obali za sada ništa. Bilo je nešto toplog vjetra danas, zrak je iznimno vlažan i neugodan. Ali nema light showa iznad mora.

Zadnje izmijenjeno od: mkey. 24.07.2023. u 21:11.
mkey je offline   Reply With Quote