Citiraj:
Autor Libertus
Kako si istrenirao UI na povijesnom kretanju cijena? Da li ChatGPT ili ove opensource modele od Mete?
Zanima me tehnička strana kako se to radi.
|
Istrenirao sam ga uz pomoc tensorflow, ima u pythonu library. A sve sam radio preko besplatne coingecko API, htio sam prvo binanceovu koristiti, ali mi je server bio u USA pa me blokirali. No sad se vracam u EU pa bi mogao na Binance prebaciti. Uglavnom ovo sto sam ja sredio je u biti 99% AI kreacija. Ja sam samo bio veza izmedju AI i svijeta. Zamisli dok AI vise nebude trebao tu vezu...
Koristio sam google colab za treniranje ejr to treniranje localno bi predugo trajalo. Strenirao sam samo BTC model koji koristim za sve coinove, no plan je istrenirati sve modele. uglavnom treniram na volume, Ema i HMA. Zadnjih 90 dana na 1h chartu. To su ti limiti za coingecko API, ali ako bi prebacio na Binance neznam dal onda ima limite, mogao bi mozda uzet vece raspone. Sto vise to bolje. No ja sam ovo nabrzinu sklepao jer sam htio vidjeti dali mogu sve sloziti od 0 do live.
http://bitpupa.com/ -P.S. ovo nikako nije financijski advice, ovo je cisto radi fore, kako ti AI-i predvidjaju sve i svasta, generiraju ovo i ono, pa eto ja slozio da generira buduce moguce cijene coinova...
Ako koga znaima, radio sam i frontend, javascript + HTML, HTML razumijem donekle, javascript nemam pojma. Malo cu se jos igrat s fancy postavkama i moram jos server srediti malo HTTPS i tak to, dok uhvatim vremena...
P.S. ja sam vise htio da tema ode u UBi, tipa ocete li dati svoj bioloski ID da dobijete pare za burek?