View Single Post
Staro 24.07.2023., 13:30   #99
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
A zbog čega se stalno hvataš Tonya? On je nebitan lik, a ako ti je on prvi glas za haarp onda si totalno neupućen u tematiku.
Da, Tony i njemu slični jedan dan šire "istine" o štetnosti 5G mreža, dok se istovremeno koriste toliko problematičnom vojnom tehnologijom zvanom Internet, pa su onda drugi dan na prosvjedu protiv COVID-19 mjera s lažiranom potvrdom u džepu, treći dan pričaju o "specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini", da bi onda naposljetku odmah skočili na HAARP i antigravitacijske kugle. Mislim, super, ako su ti takvi i njima slični izvor informacija i argumenata, ali valjda kužiš da je riječ o posvudušama koje samo žele biti u centru pažnje, nebitno o čemu je riječ, glavno da lupaju ko Maks po diviziji. Koga vraga Tony i ekipa nisu taj dan sve skupa otjerali dalje od nas, kad su ionak uvijek upućeni da te kugle služe za manipuliranje vremenom. Ili je to bilo namjerno da se skrene pažnje s aktualne HEP afere? Mora da je to u pitanju.
Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Ti se recimo uvijek javiš na temu Rimca pa bacaš neke izjave za koje bi drugi mogli reći "tko si ti i što uopće znaš i gdje su ti dokazi"?
Ne uvijek, samo kad je prikladno ismijavati od strane države financiranu privatnu firmu nastalu na lažima i lopovluku, dok se diljem istih ovih "izvora" koje i Tony koristi, Rimac promovira kao nešto posebno, a bez misterioznog AP-a, državnih poticaja i subvencija ne bi bilo ničega.
Jedini je zajeb u tvojim i mojim dokazima, kaj ja stvarno radim u firmi koju Rimac hoće-neće angažira za analize svih njegovih ideja, pa se kasnije fino čude kad skuže koliko to stvarno košta i da nije rješenje pričati u prazno i očekivati da će realizacija proći bez da itko išta tehnički dovede u pitanje.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je offline   Reply With Quote