Imam jedan prijedlog za majstora Raka. Jednom sam na nekom HU serveru igrao CoD i borba je bila popraćena nadrealnim krikovima pri raznim vidovima pogibije pa me zanima je li moguće nekako implementirati taj patch u naše mape.
Također, leševi su nakon pada u prašinu polagano nestajali u zemlji. Tako mi se nije moglo dogoditi da se vječito spotičem o vlastiti kadaver ( zbog čestog i redovnog polaganja života na branik domovine) nakon što me spawratee u igru.
Usput, želio bih odati priznanje Raku, Mitzeku i svima ostalima koji su odvojili svoje slobodno vrijeme i potrudili se da ovaj server zaživi, te uz moj moto u igri : Ave kundak, morituri te salutant, otvaram jedan hladni PAN njima u čast !
@ SBP Niš ne brini, igra je igra i ne treba je shvaćati preozbiljno. Par grubih riječi nije ništa prema okrutnoj stvarnosti u igri. Taman lijepo zalegnem, potražim tipku B na tipkovnici, otvorim torbicu, uzmem dalekozor i hoću si malo pogledat' koga ima na drugoj strani a neka hulja me s leđa zatuče kundakom i ode poskakujući i pucajući u zrak od veselja...
za sve ostale sa Savice: mape su skinute i javite se na PM za dogovor o preuzimanju; predlažem caffe TI i JA da ne moram daleko hodati a vozit nemrem jer sam na PAN-u !