Citiraj:
Autor domy_os
Upravo to, sve se vrti oko Zagreba, a kod nas vjetar puhao valjda preko 200 km/h. Meteo stanica kod Županje je odvaljena kad je očitala 180 km/h. Trećina Vukovarsko-srijemske županije i dalje nema struje. Agregata do 2 kW praktički više nema po trgovinama. Milijuni kubika i tisuće hektara šume su uništeni, stabla koja rukama ne možeš obujmiti su pucala kao čačkalice. Meni je žao šuma, *ebeš lim i aute,...
|
upravo to, bravo!
Citiraj:
Autor zlatko
Mene zanima zašto samo vatrogasci? Gdje je civilna zaštita, zašto se ne angažira i vojska....Samo vatrogasci znaju sve . I sa motorkom i konopcima i ljestvama Zašto se ne dignu šumski sjekači koji su sa motorkom majstori...
|
Citiraj:
Autor Tajl3r
Mi mozemo sve i "VELIKE nam plaĉe"aka spada pod normalno jer nema ko.
(Obucavanje ,tecaji i vjezba = vrime)
Navedeni
Civilina zastita ti je samo jedno veliko mazanje ociju javnosti ti ljudi neznaju ciji se zovu niti sta im je radit ,lica su za kamere zna se za koga su i ko ih promovira i nedaj boze plaća
,sumari su neradnici bar u dalmaciji a od vojske imas vece stete nego koristi nazalost jer jednostavno nisu obuceni za takve situacije te tu gubis masu vremena sta je najbitnije u ovakvim situacijama...
|
a šta je sa mladima?? onima koji boze bmveje iz kojih treši cajka!
oni valda ne ustaju iz kreveta prije 10 i ispod časti im je ić pomagat drugome.
čudim se odakle su došli svi ti volonteri kad je bio potres na Baniji, valda ih je neko puškom tjerao...
EDIT s obzirom na satelitsku tehnologiju čovkečanstvo bi jako dobro moglo "upravljat" vremenom, ono bar ublažit uragane i takve oblake ali onda je jasno da bi bogati , one zemlja G16, imali od toga koristi dok bi sirotinja po Africi i Indoneziji ispaštala...