View Single Post
Staro 22.07.2023., 14:45   #57
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Kada ti se bude dogodila neka nesreća podsjeti nas da te pitamo zašto nisi upotrijebio moždane vijuge.

Tehnologija je omogućila da nas se na poslu cijedi ko suhi limun da ne doživimo penziju. I onda bi u 16:00h trebali biti čiste bistre glave i savršene percepcije znati da dolazi daleko gore nevrijeme od uobičajenog? Reci mi jesi li ti znao da će biti ovako kako je bilo? Ili smatraš da bi se pri baš svakom nevremenu trebalo postaviti kao prema ovome koje te pogodi jednom ili dvaput u životu.

Slažem se da ne bi trebalo ljude spamati sa svakakvim upozorenjima ali kada rokaju naleti vjetra od 200km/h+ onda dižeš uzbunu i sirene “odma sada odma” osim ako ne spavaš na straži i dužnosti ako ti je dužnost i ovlast uopće definirana…
Da li misliš dal bi bilo kakve razlike da si dobio SMS poruku?

Danima se je spominjalo da dolazi promjena vremena i ?
Ekipu je bolio k..
I dalje su sve radili po svome jer su navikli da mediji pišu klik bajt članke gdje je u naslovu tornado/uragan nevera stoljeća i onda od toga ne bude ništa.
Naravno da onda ekipa više ne reagira na takve stvari jer i dalje misle da to nije ništa.

Treba se upozoravati al na način da ak je fakat neka oluja, a ne za svaki k...

Bio sam na poslu,
Prezentirao sam nekaj i opće nisam doživio kaj mi se dešavalo iza leđa 20min.
Tek kad mi je sastanak završio i pogledao mobitel i poruke sam skužio da je bio neki kaos
zgmmax je online   Reply With Quote