samo da provjerim da nisam lud...
znaci imao sam 3d paket od a1 s dodatnim prijemnikom za tv (u drugoj sobi naravno)
u "glavnom" sobi je Fritz Box (upravljiv, spajam se na njega bez problema) s a1 tv prijemnikom (znaci on mi ima wifi, telefon je nutra, i naravno utp do tv prijemnika)
u tu "sporednu" sobu su stavili dodatni technicolor modem / router (nema wifi, uopce nisam siguran koja mu je IP adresa i dal se mogu spojit na njega.. ne pise nista na pozadini) i jos jedan a1 tv prijemnik koji je utp-om bio povezan na taj technocolor
vise mi netreba taj dodatni tv prijemnik pa sam ga otkazao da placam 4 € manje ... rekli su da ce mi poslat upute kako i di ga vratit
sljedeci dan glavni tv prijemnik kaze da nema interneta i ne radi ( wifi i port neki kada se laptopom spojim na njega imaju internet ) , na sporednom tv-u ima normalno interneta i tv radi...
zovem sluzbu za korisnike i oni mi kazu da je to normalno, da nemogu imati preko Fritza tv i da moram ostavit taj dodatni technicolor makar sam do sada normalno imao ( sto mi naravno ne pase jer ocu imati TV kod Fritz-a ... zasada sam ga preselio tamo, ali mi je to suludo )
99.9% sam siguran da je to masna laz i da me i da me jebe u zdrav mozak il da je netko nesposoban koga sam dobio u sluzbi, al reko da provjerim ovdje ako netko ima Fritz sa 3d paketom i tv normalno radi bez dodatnog technicolor, prije nego trazim nekog sposobnijeg ... ?