Citiraj:
Autor Ziiky
Jel uzimao tko ove 12sp ztto kazete?
https://a.aliexpress.com/_mLgQdso
Pise da idu na HG nabe pa promišljam o prelasku na 1x12. Upario bi ju sa xtr mjenjacem i shifterom?!
Citam rivjue, relativno su ok, prijatelj mi kaze da je cuo da su mekane?! Opet kontam. Mekane, a celicne su?!
Dal ih netko fura na bajku?
|
Ja sam nedavno kupio baš tu ZTTO Zlatnu kazetu, 11-50.
Nikako nisam mogao naštimat da mi dobro šalta u drugu brzinu gore i predzadnju dole.
Moguće da je bilo zbog toga jer je starija rama ( 2013 ) pa dropout nije možda prilagođen za te novije mjenjače + prihvat kotača je bio 135x10QR.
Ravnao sam dropout alatom za to i nikako nisam uspio naštimati da mi dobro šalta i jednu i drugu brzinu.
Mislim da se radi o nepreciznom razmaku između lančanika na kazeti. Pokušavao sam mjeriti šublerom ali je teško naći referetne točke za mjerenje pošto je sve krivudavo/nazubljeno.
Moguće da je mjenjač bio negdje udaren pa je zbog toga ( jer je bio rabljeni), ali čisto sumnjam.
Imam i sad jednu 11-46T, ali je nisam još isprobao. Uglavnom ja ne bih više kupovao te kazete. Rađe bih uzeo XT ili SLX za te pare.
Nedavno samo također uzeo jednu zlatnu Racework kazetu za cestovnjaka 11-32 i nikako nisam mogao dole zadnje 3 brzine naštimati, 8 brzina gore je bilo perfektno. Ravnao lančanike na tokarskom stroju, ali džaba. Kad sam stavio ultegra kazetu sve perfektno radilo.
Uzeo sam i jednu 11-42 11 brzinsku kazetu ( ZTTO čini mi se ) i ona je perfektno radila.