View Single Post
Staro 12.07.2023., 07:55   #27
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Definitivno se sve to skupa sporo odvija,tu nema diskusije. Znam da je opasnost minimalna ili je nema ako se solarka pusti u pogon ranije ali ne treba tražit vraga a pogotovo sa strujom. Kao i dosad s atestima i potvrdama o ispravnosti instalacije izdanih a tamo livada,još se ni septička nije iskopala,i u ovoj branši sam se sreo s šemom tipa spojit će mi komšija solarku jer osim šta meće keramiku,zna i nešto struje. Ja sam u webshopu naručio sve šta mi je kum reko da mi treba za solarnu elektranu a atest već imam,dao mi ga od cure rođak bla bla. Takvih i sličnih sam se nagledao i stvarno bi bilo dobro znati da je takva solarna elektrana puštena u pogon jer i tamo ima svakakvih levata.

@OuttaControl : Limitatori se meću u tvoju ploču najprije iz praktičnih razloga. Čemu da stoje van stana npr. u zaključanom ormariću s brojilom pa da štajaznam noću po kiši gledaš ko Fata kroz prozor.... Lakše je ako padne ustat s kauča i tri koraka do ploče i klik.
Znam,sad ćeš mi reć meni je brojilo u hodniku ispred stana bla bla al kužiš poantu. Za primjer gdje je brojilo vani i zaključano,kužiš da je pametnije da je limitator u stanu...

Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: smuchac. 12.07.2023. u 08:00.
smuchac je offline   Reply With Quote