View Single Post
Staro 11.07.2023., 02:46   #4736
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Može li mi tko pomoći oko ovoga? Nova Gorenje ugradbena mikrovalna ne paše baš najbolje na novu kuhinju.

Problem je što donji rub ne prekriva donji dio elementa u potpunosti već samo par milimetara.

Da li ste imali ovakav problem i da li je moguće riješiti na neki način?
Mozes to rijesiti na sljedeci nacin, kupis klasicnu mikrovalnu a napravis "masku" oko nje. Vizualno moze izgledati ok ali ce mikrovalna biti nešto uža.
Opcija B nesto skuplja (dosta) mikrovalna od Boscha, mislim da može viriti prema dolje 14mm, pa bi taj razmak bi cca 4mm. Trebalo bi malo vidjeti koje jos mogu imati zub dolje nešto veći.
https://www.centar-tehnike.hr/mikrov...-proizvod-275/

Pod -> dodatni dokumenti -> tehnicki podaci (u pdf-u je nacrtano)

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Bojim se da nema pomoći.
Te mikrovalke su obično namjenjene da stoje u stupu iznad pećnice i onda treba proračunat da vrh pećnice bude 4-6 mm ispod vrata mikrovalke, zavisno kako proizvođač navede.

Izvadi mikrovalnu i vidi kakvo je dno, da li jednostavno fizički može ić niže.
No onda ti gornja vrata neće odgovarat...
Ja inače muku mučim s Candy proizvodima i svaki put prillkom ugradnje nekog njihovog uređaja zaželim njihovim inžinjerima da gore u paklu.
Što zbog načina montaže, što zbog idiota koji su nacrtali upute koje nemaju veze s mozgom.
Moram baciti komentar Na slici djeluje jednostavno ali ovo sloziti je zivi "Ses", Na cemu stoji ova lijeva radna ploca? djeluje mi kao da je 60% ploce u zraku. Dali je ugradebni frizider skroz na desnoj strani ispod pecnice.

Imali su za staklo u kuhinji kao i za sve ovo sa slike i onda pipuša koja ima grijac na sebi.

Uticnice tu di se kuha bolje da su zatvorili, jel kontam da ce biti fest masne od prvih pommesa. Možda su zato u koso stavljene da bolje masno klizne dolje

Nemam zamjerku na rad nego me ovih par stvari ubolo u oko

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna

Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 11.07.2023. u 02:56.
fre@k je offline   Reply With Quote