View Single Post
Staro 10.07.2023., 05:30   #1158
mitja
Premium
Moj komp

mitja's Avatar

Datum registracije: May 2009
da odgovorim samom sebi
kupio sam sestri jedan primjerak tog acera (link na specifikacije, pošto čipoteka link više ne radi), pa evo kratki review:

dobar je laptop. nisam ga puno koristio, ali:
kvaliteta izrade je OK; touchpad je tak-tak (malo labav), nema odvojene tipke nego je sve touch površina pa su tipke ispod toga. tipkovnica je prihvatljiva. na ostatak nemam primjedbi, pante od ekrana su čvrste, kućište je od aluminija. laptop je dosta lagan i tanak, ne piga se pri hendlanju.
na ekran nemam nekih primjedbi; fullHD je, svjetlina je OK (nisam se sjetio isprobat na jakom suncu), refresh rate 60hz. prikaz boja ništa spektakularno, ali nije ni loše.

dolazi s win 11, koji ne djeluju baš ispeglano, pa ne znam je li do njih ili baš laptopa, ali primijetio sam da npr animacije prozora nisu 100% fluidne. baterija ne izdura navedenih 12 (?) sati, ali bude 5-7h što je skroz ok. u radu je tih.
nisam više siguran, mislim da garancije ima 3 godine.

uglv mislim da je ok kupovina. svi usporedivi kandidati su bili parsto € skuplji, a na papiru su tu negdje s ovim acerom. rekao bih da je dobar izbor za neko prosječno office-surfanje korištenje. zaobišao bih ga da npr tipkam jako puno teksta.
mitja je offline   Reply With Quote