Inače, kad smo već kod rasprave CD brandova, zanimljivo kako čak i to može buditi nostalgiju i uspomene.
Na primjer, onaj Ricoh CD sa Carmageddon 2 kojeg sam stavio neki dan ima svoju priču. To mi je bila prva (full) igra koju sam kupio od lokalnog "pirata", nakon što smo kupili Pentium II konfu. Naime, kako smo odjednom prešli sa Win 3.11 & 486ice na PII sa Win98, odjednom je trebalo nabaviti i tonu softvera koji bi radio na novim Windowsima, kao i igri koje bi koristile skupo plaćenu Diamond Monster Voodooicu. Na početku su uskočili Hack CDovi broj 2 & 10 (#10 je listopad 1998, a oba CDa imam i dan-danas) ali kad sam prošao sve te Demo verzije bilo je vrijeme da kupim pravu stvar. A kako sam još bio pod dojmom Demo verzije Carmageddona 2 (koji je došao na Hack CD #10) odlučio sam da prva igra koju budem uzeo bude upravo Carma 2.
Sjećam se kao da je bilo jučer, tip je dostavio na vrata negdje oko 9, 10h i starci su mi već otišli na posao a ja sam imao školu popodne i bio sam slobodan do negdje 12h. Pa sam naravno odmah instalirao Carma 2 i dao se u rasturanje protivnika toliko se fokusirao na igru da sam skoro zakasnio u školu

Čak se sjećam i prvog auta kojeg sam kupio u igri ... onaj žuti Buzz Lightweight. Kad se samo sjetim sreće kad sam skužio da mogu sve aute voziti i napredovati sa Powerup-ima...!
Slična priča i sa Princo medijima ... ovi me pak vežu uz Broken Sword II, The Smoking Mirror. Igra je originalno došla na dva Princo CDa, i koristio sam ih dok nisu počeli štekati. Na sreću uspio sam spasiti igru prije nego što je nestala, a danas mi je zato ostala Princo "etiketa", kao i komadić papira na kojem je sa flomasterom napisano "Broken Sword". Razmišljao sam o tome da si jednostavno downloadiram pravu naslovnicu kakva bi došla na originalnom CDu, ali zaključio da ove etikete imaju neki svoj šarm, nostalgiju i ostavio ih kakve jesu. Broken Sword nije jedini, imam najmanje 3 ili 4 igre koje (još uvijek) imaju komadić papira sa nazivom igre iako su sami CDovi odavno zamijenjeni sa Verbatim medijima.