Ovi CDi su prenovi :P
Moram vidjet da li sam bacio svoje, ali imao sam iz 95-e CD-e sa hrpom ripanih igara i slično.
Sjećam se da je prazan CD tada koštao cca 120kn, i nije odispod bio srebrn ili zlatan nego plavi ili zeleni i zadnji put kada sam to probao je i sve dalje uredno radilo.
Pred cca god dana sam pobacao hrpu starih CD-a, ali mislim da ove nisam, stavim slije ako ih nađem. Imao sam i diskete i par nekih shareware...vj sam i to bacio.
Piratu sam za prženje hpre igara mislim davao 200+kn, ugl za ono doba užasno skupo, pogotvo meni jer sam bio klinac. A frajer je tada imao mobitel! Ja došo gledam i ne vjerujem, mob 1995-e! Biće da je posao išao ko mutav.
BTW pržilice su tada bile red veličine 17000 kn ako me sjećanje ne vara.
Onda od 1996 ili 1997e praksa u HTu u njihovom Ri HQ-u, mislio sam da sam u Star Treku....imali su pržilicu i printer u boji. 1 komad na tom katu!
Nije bilo burn proofa ili kako se zvalo već, ugl Yamaha pržilica bez cache-a, pa bi mi uništili CD svaki put kada bi nešto poslali na taj printer...komp nije mogao gurat podatke na pržilicu i printer odjednom.

I najbolju stvar od svega, svi HT centri su bili umreženi i imali su Quake2 servere. Moj prvi susret sa MPom, nezaboravno.
Ovo je bilo kasnije čini mi se, bio sam mislim 2-3 godine preko ljeta, tražila se opaka veza za upast, a praksa se plaćala....poštar mi je doma nosio lovu.

Cijelo ovo vrijeme sam doma imao 486 DX2 66mhz dok su u HTu imali sva ta čudesa.