Evo samo da javim da sam još uvijek na p.a.! Koliko to može najduže trajat? Na mob. sam instalirala pretraživače Epic i Tor, ali nikako ih " pokrenut ", tako da su deinstalirani, isto tako i Operu, ona je bila " u funkciji ", ali nije imala one kolačiće, ( ja to zovem mrvice po kojima te prate, ko iz priče ), u pregledniku sa strane, tako da je isto deinstalirana, ali prije toga sam se htjela ulogirat na forum i pitalo me je da se moram registrirat, mislila sam da je dovoljno da se registriram, preko bilo kojeg preglednika, očigledno nije, nije mi se dalo izmišljat novu mail adresu!
Imali ste pravo, najprije je taj p.a. trajao koliko već, onda mi se javljalo da ne prepoznaju moje user name, pa sam promijenila i to i pass.,onda opet p.a., išla sam preko drugog pretraživača, na drugo mjesto, tako da puno hvala svima sa svojim savjetima, kao što je rekao xlr, vjerojatno se više ni neću moć ulogirat, taj VPN - nemam pojma što je to!Hvala svima, iako nisam ništa napravila!
Čisto da javim, instalirala Tor, pokrenut je, navodno skriva IP adresu, pokazuje neku drugu, onda ova obavijest The owner of this website(xy) has banned the country or region youtr IP addres is in (TOR) forum acessing this website, ACCESS DENIED, DATUM I VRIJEME (DANAŠNJI/DANAŠNJE), ERROR1009???, znači ne skriva, očigledno, preko običnog preglednika mogu na dotični forum, preko TOR-a ne, što to znači?, osoba informatičke struke mi je to "savjetovala i pomogla", neće više! Postoji li neka "stvarna bolja" zaštita od TOR-a?Hvala unaprijed na odgovoru!