Ovaj T14 će me izluditi, a ne znam odakle krenuti. Standby više ne radi nego što radi, skoro svaki dan tako. Nema nekog uobičajenog ponašanja, svaki puta drugačije:
- nekad nakon buđenja neće prepoznati vanjski monitor pa nekoliko puta moram prespajati dock, prvo u jedan pa u drugi type-C
- nekad neće otići u standby, monitor se isključi i opet uključi sa zaključanim accountom, kaže da ga budi miš koji je isključen
- nekad ode u sleep, ali kao da izgubi napajanje pa boota ispočetka uz uobičajene forced shutdown greške u event logu
- nekad mi ventilator ostane raditi dok je u standby, grije se i potroši bateriju jako brzo
- s druge strane, odspajanje docka ga nekad pošalje u sleep u roku par sekundi, a do tad sam radio normalno
ThinkPad Universal Thunderbolt 4 dock imam, na laptopu je Win 11, sve je up to date, OS, driveri, firmwarei i na docku i na laptopu, sve, preko Intel updatera sam isto pustio sve što je dao. Fast startup i modern standby su isključeni, ništa se nije promijenilo.
Dođe mi da ga razbijem, ovakve probleme nisam nikad imao s nijednim kompom. Da mi je uhvatiti neki pattern ponašanja pa da pošaljem ili monitor ili dock na reklamaciju, ovako ne mogu ništa.