Citiraj:
Autor KillerLoop2807
Ipak će ga morati očitati ako na trafostanici nije omogućeno daljinsko očitanje brojila, a želi mjesečne račune.
Takav je slučaj kod mene. Kvart sa hrpom starih brojila, moje je novo i nema daljinskog očitanja jer nije trafo osposobljen za to.
|
Za konkretan slučaj i konkretnom slikom gdje se vidi trokutić iznad oznake COM, daljinsko očitanje radi. Ne osposobljava se trafo nego se u trafostanicu ugrađuje jedan uređaj koji komunicira s brojilima koja su spojena na nju kroz mrežu. Nešto kao powerline. Na Iskrinim brojilima je trokutić iznad COM oznake a na brojilima Landis + Gyr bude dolje desno trokutić iznad oznake PLC. Ako toga nema,nema ni daljinskog očitanja tj. u trafostanici iz koje se brojilo napaja nema tog uređaja. Amen.
Citiraj:
Autor OuttaControl
A moje je iz 2003 i onda je bilo staro  Kad su mi hepovci dosli nesto gledat kazu vidi staro brojilo tribalo bi zaminit, i eto, one ethernity later, isto brojilo
@smuchac jel mi mozemo kako doc do tih logova il je to samo za hep?
|
No soup for you. To se vadi ako se tko žali da mu je puno,ako su kakve reklamacije tipa ja ne trošim ništa a računi su mi veliki bla bla... Klasičnu povijest potrošnje vlasnik može dobiti jer ima pravo na uvid.
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk