Citiraj:
Autor Psycho
lijep motor thunder, da li osjecas manjak snage na njemu? i kakav ti je zbog tvoje visine, koljena i zastita vjetra?
ja sam 191cm pa zato pitam
|
Pa ajmo ovak:
Manjak snage?
Osjećam, ali nije konstanta naravno. Ono što me najviše iznenadilo jest da kada sam po prvi puta stavio frenda od iza 30-minutni đir po sj. istri (dakle, ima uspona i zavoja) a frend ima svojih 90kg - motor se ponašao užasno tromo, doslovno nisam mogao vjerovat - doduše za tih pola sata nisam digao tlak u gumama niti prčkao ovjes.
Drugo, sada u italiji, preticanje auta ako se radi o dva ili više u koloni ...ajmo reći da...imam vremena mahnuti dok pretičem

. Dok MT09 samo nestanu na horizontu kada okrenu po gasu. Ali to su dvije različite klase i tak.
Zaštita vjetra sa tvorničkim vizirom je ono, najviši položaj vjetar taman iznad glave ali zato nema luftanja u kacigi.
Sa druge strane najniži ili srednji položaj ima zraka u kacigi ali vjetar udara i nakon 100km/h treba mišića u vratu kada se okrečeš
Visina, iskreno moža koji cm si razmišljam dignuti volan ili spustiti pegove, ali 3h voznje u komadu uspijem bez bolova ili grčenja. Dapače, ako je cesta više krivuljava neg ravna onda čak i guzovi imaju odmora.
A sa druge strane gle...za nas 190cm+ najbolji izbor jest GS-ovi, Trumphi i taj đir...ali budget većini nama to pak nedozvoljava
Citiraj:
Autor WraGG
Strasan motor, cestitam! Da mene nije nervirao ovjes koji je bio poprilicno neadekvatan za moje gabarite, vjerojatno bi jos uvijek bio kod mene. Jako zabavan motor koji nedostatak snage nadoknadi visestruko svojim ponasanjem u kratkim brzim krivinama. Ovi sa litrama i R-ovima su me jedva pratili u takvim uvjetima, ali bi mi po ravnom onda pobjegli 
Pravi "civilni" supermoto.
|
Tako je. Ima on svoj sportski duh sakriven negdje duboko i baš se pokaže malo toga u krivinama, jako-jako lijepo se ponaša po tom pitanju. Nije prgav, i ono što može raditi, radi jako dobro - čak ti i da da se ufuraš malo.
Čak sam ga i po koje-kakvim katastrofalnim brdskim makadamima vozio i držao se dobro, uzevši u obzir da sam imao cestovne gume.