View Single Post
Staro 05.07.2023., 08:09   #12
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
To je sve isto kao i prije par godina, već znam napamet, znači možemo utvrditi da novih ograničenja nema.
Nedavno sam bio u Srbiji (Erdut-Bogojevo) i carinik poceo nabrajati sta nesmijemo nosit, nedaju vise nista sto sam prije normalno nosio, imaju neku listu sta se smije/nesmije na carini (veca je od ove online ) ispadne da mozes prenejti vise manje cugu/sokove/pivo/vino (ali alkohol u nekim postotcima tipa dvije boce kao je do 22-23% pa ispadne jedna boaca rakije od 40-45% ili neke zeste po osobi te 16 litara piva i neznam kolko litara soka).

Ono sto sam prije nosio kao Vegeta, Gavrilovic pastete, Podravka Ajvar, Salate u staklankama (to je bilo 30-40% jeftinije nego kod nas), razne smrznute proizvode (Ledo-Frikom) vise nista ne prolazi (sem ribe u konzervi to moze, neznam zasto riba moze a pasteta nemoze ??).
Posto njihove proizvode bas nisam kupovao ni prije (osim eventualno Munchmallow i Jaffa te pokoji chips/grackalice) sad se isplati otic samo po pivo/sok s time da su u trgovini tamo i Fructal sokove (kod njih se zove "Life") tolko nabili cijenom da su jedva 1-2kn jeftiniji nego kod nas a one neke njihove sokove koji su jeftiniji nisam kupovo ni inace...

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 05.07.2023. u 08:15.
Lewis je offline   Reply With Quote