Moguće, kao sto je vau efekt meni bio 32" zakrivljeni monitor, te i dan danas mi je to fora - kao da sam unutra..
Uz 4K i ono malo (što ne vidim tj što me ne smeta) bi se popeglalo i zagladilo.. to su kruške i jabuke, u usporedbi s detaljima u igri, svejedno ipak prihvaćam jer ima poveznica u priči..
Ali i tu sad mjerimo nivo komfora, tj mjerimo da li je nesto bolje od nečeg sto je vec dokazano i općeprihvaćeno kao ok (i jedno i drugo ti je kao avg. gejmeru znači ok).
Davno prvi Doom je bila muka igrat i prvi put, koliko god je mozak kompenzirao, to je bilo očito loša grafika..ali se ufuras i zaboravis..
Danas neka hit igra, evo Mladen spominje battlefield pa starfield, tu je bitno da je igra dobra.. a ne to da li igras high details bez RTa
Evo i sam ti on kaze da ga upscaleing ne brine.. i ja mu vjerujem jer avg. gejmer samo gleda da je igra dobra i stabilna
Ps
.."neki" dan sam pitao sina da ne prodam 3060ti da mu zamjenim 1060 3gb sto ima u kompu. Njegov komentar je bio neeee, ne diraj, sve mi radi ok.
Znači njega brine samo da sve radi bez nekih problema i igrat ce cijeli dan ako ga ne potjeras s kompa bez da zna postavke detalja u igrama