View Single Post
Staro 04.07.2023., 19:30   #3628
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Danas idem uzeti ventil za Gardena pumpu/prskalicu u Bauhausu, slucajno sam povukao do sanitarija, nesto sam sam htio usporediti, jer uzeo sam dva kupaonska ormara/seta s umivaonikom, koji su trebali obnovu na moru, ne u Bauhausu, naravno, pa cisto da vidim sto imaju.

Slovenka stoji telefonira (valjda) s muzem, te potvrdjuje da ce uzeti elemente. Da stvar bude zabavnija stoj pored Kolpa San kompleta, a to je SLO ime, koje bas doma ima najveci astortiman.

Pitam, kako bas tu firmu, te jos u Bauhausu?

Veli - zato sto je povoljnije nego kod nas doma! Potegla ona iz Maribora, da uzme nekoliko elemenata spomenut firme.

@fanATIk,

jel ti inace baratas nekim, civilima nedostupnim solucijama za kupaonice? Mislim u smislu tih ormarica, realizacije ladica, okvira?

Jer bilo da gledas parsto eura ili soma, bas svi imaju identicnu soluciju ladicara. Seksi dezeni koji glume sve moguce materijale i kulture drveta ili kamena, ali same ladice, toliko plitke. Prvi red je gotovo neupotrebljiv, ispod 10 cm. Drugi, tek tu i tamo, da moze deterdjent tekuci stajati okomito,. Tko smislja tako glupe profile? U pola ne mozes ista korisno staviti.

U ormarima prije deset ili vise godine mogao si u ladice stavljati tekuce deterdjente po visini, cak su lavori mogli stati, a posebno u ciste policare. Kosarice za prljavi ves, ugradbeni za ormare na otvaranje. To nisam u jednom ducanu vidio u tjedan dana gledanja. Moda, estetika, dezeni, ali funkcija najmanje vazna.

..

...
Visage je offline   Reply With Quote