View Single Post
Staro 03.07.2023., 10:50   #2420
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Dobro je kada se možeš naviknuti. Meni kada monitor ili tv ne valjaju na prvu, tj. prvih 5 min nema šanse da će mi valjati ikada i badava sve moguće postavke podešavanja kad pomoći nema. Npr odkako sam 2017 kupio ovaj u2515h (treći po redu, dva primjerka kupljena 2015 i 2016 nisu bila toliko dobra) nikako da nađem zamjenu ,a pored njega sam stavljao redom dell-ove u2715h,u2719dc, s2721dgfa, tri primjerka s2522hg, tri primjerka aoc q27t1. Si oni su bili manje ili više lošiji od ovog u2515h. Napomenuo bi da je za moju percepciju kvalitete slike primarno kontrast, uniformiranost ekrana, prikaz boja i tek onda odaziv i ponašanje monitora u igrama.
Jednostavno kupnja dobrog lcd monitora je patnja ajme,a zamjeniti dobar boljim sizifov posao.
Guntrer @ slazem se, po pitanju kontrasta kad sam pored svog hvaljenog u2515h stavio oled 55cx3, dell se može slikati i u prikazu multimedije razlika je ogromna. Baš puštao star trek picard seriju prvo na monitoru onda na tv-u i razlika je nebo-zemlja u korist oled-a
darkijas je offline   Reply With Quote