Citiraj:
Autor tomo_ubica
Vrlo lako moguće da je do toga. Moguće i da Adobe nije optimiziran za Windowse kao što je za Mac Os.
Ali ta konfiguracija je generalno tako sporo radila da je to bilo za plakanje.
Ne samo Adobe već i sve ostalo. Npr u Device manager je ulazio 2 sekunde... i slično.
Odnosno tad sam požalio što nisam uzeo iMac za iste novce, a mogao sam.
Nemam namjeru dalje ulaziti u polemike.
Rekao sam svoj neopozivi stav što se tiče AMD procesora.
Nije to samo zbog tog računala na poslu već sam i prije u srcu uvijek gajio prema AMD-u nekakvu odbojnost za koju nemam pravo racionalno objašnjenje.
A taj AMD sam kupio samo radi preporuke ljudi ovdje na forumu, inače meni nikad ne bi palo na pamet taj procesor niti uzeti u razmatranje.
|
Pajdo...nema ti to veze sa AMD-om , vise sa (i mrzim sto sad to moram reci) sa Apple vs. PC (i optimizacijom softwera i drivera i onog ko sjedi pred ekranom). Apple svoj softwer optimira za svoj hardwer. Nema mrdac ni lijevo ni desno pa sve tak radi kak radi. PC je kombinacija razlicitog hardwera i Windows u sklopu sa proizvodacima mora to pokusat dobit da radi kak spada. Zbog toga nije sve 100% optimirano uvijek kak bi moglo biti. Ali ovo sto opisujes je vise problematika da il komp nije bio kak spada slozen ili je bila kombinacija hardwera koja se bas ne voli (nemoj ni na softwer zaboravit) ili firmware koji opasno hebe. To isto ti se moze dogoditi na Intel platformi, nemoj biti u zabludi oko toga. U 20 godina sam se nagledao svaceg, za mene su svi isti. Ako porizvodac ne vidi Bug ili ga ne zeli priznat u svom hardweru ili softweru - ili prihvatis kak je - ili uzmes drugu komponentu. Ako si zadovoljan sa Apple sustavom - ostani na tome. Gaming ide i drukcije kao sto je 1v@n opisao. A s obzirom da bi ti htio sve nafitiljit na max - rabljen komp za 1500 Eura nije dovoljan kao sto ti je ekipa objasnila. Po meni - ili idi na Cloud Gaming soluciju (taj dio te jos namjanje kosta da isprobas) ili uzmi konzolu (bit ce sve na max detaljima (bar za konzolu) i fluidno i nemas zezancije sa softwerom koji ne zelis).