View Single Post
Staro 02.07.2023., 23:17   #50
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
OK, znači svi problemi koje si imal s AMD-om se baziraju na nečemu prije Ryzena, tj. najgori period u povijesti AMD-a kao firme. AMD je danas toliko loš da je Intel izgubil 30% sveukupnog tržišta uz promjenu tri generalna direktora.

Meni su se toliko semafori zamjerili da čim vidim neko crveno, više ne idem tim putem nikad, odmah prelazim na zeleno i držim se toga, dok mi se opet ne zamjeri s crvenim. Tak nekak zvuče ove vaše Intel - AMD logike.

Kaj se njegovih problema tiče, ne znam zakaj odmah ne kupi neku od novih Mac M1 ili M2 mašina i voljno. Kakav Intel, AMD i nVidia, kad Apple za svoj ekosustav sve ima kak spada, a ove tri firme su odavno potjerali iz dvorišta.
Ima ona dobra stara "Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me".

Ne znam koliko bi mi puta trebali postaviti kajlu prije nego odnesem svoje novce negdje drugdje. Ne mogu si priuštiti mazohizam.

Vjerujem da danas imaju dobre proizvode, ali kako ne idem u restoran u kojem sam jednom pokvario želudac, tak ne kupujem ni AMD jer će me garantirano posrati baš onaj jedan mušičavi ili DOA primjerak nečega u cijeloj toj priči

Čovjek se hoće igrati, a ima Mac. I to Intel Mac, gdje još Windowse možeš staviti gore. Na M1 ide samo preko 3rd party softvera

Staviš windowse, uzmeš eGPU kućište s najjačom dostupnom karticom i igraš se - opcija 1
Koristiš geForce now - opcija 2
kupiš konzolu - opcija 3
rasprodaš sve da bi kupio komp vrijedan 2500 eura za 1500 eura - opcija 4

Ovo je moja lista prioriteta da sam na njegovom mjestu

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline