Citiraj:
Autor Fleks
A glete ljudovi ja ne zarađujem. Ja sam pod upravom roditelja i ja tu nemogu nista. i nejdem ja na nikoga đonom. Ak sam nekog uvrijedio NHF 
|
Bemu - nebumo se sad ko djeca raspravljali - za tebe sam napisal:
Citiraj:
"Dački ja sam za nove mape i sve kaj uljepšava ili poboljšava igru ali imam problem s prometom na DSL-u pa ako mi možete zapžit i da se nađemo da to uzmem. Hvala."
Dobil bi to valjda drugi dan ili kaj - samo zavisi kad ko gdje ide da donese to.A isto to možemo i za Fleksa."
|
To sam mislil a Zedu sa pričao za đon
A sad ovako - niko ne čita postove stare dan/dva - molim vas da to napravite i tek onda u igru - neko je danas uletio na HQ i pita kaj sad: wtf : A onaj sticky thred o serveru i o pravilima igre je za moju babu:confused:
I da ko mi se još nije javio sa imenom, molim ga da to napravi da mogu završit listu. Naplata servera za slijedeči mjesec mi je 03.04.2006. Normalno plača se za mjesec unaprijed.
homers2005@gmail.com
Za one koje buni što im šaljem Rakov račun razlog je jednostavan - ja mamne tekuči
Mitzeku šaljite ako vam paše ono kod bake. Pa bu on meni. Ali obratite pažnju da čovjek stalno radi pa ne može baš stalno visiit kod bake.
Unaprijed zahvaljujem.: cheers2