View Single Post
Staro 28.02.2006., 01:03   #2869
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor ZED
Ja sam jedan od tih
Jedini i iskljucivi razlog je tih 80mb koje treba skinut a meni je to previse
Je... se tebi kad imas flat, mozes stavit te mape ,al prije toga nam ih izdistributiraj na nekom prijenosnom mediju: cheers2
I da ti postavim na komp i pogladim po guzi. Živiš okružen ljudima koji imaju flat i možeš ih zamoliti za tu malu uslugu. Očekivao sam da će se žaliti oni koji žive daleko i imaju ISDN, ali ne... Uvijek je tu dežurni cmizdro koji nema 3.75 kn (a toliko košta 80 Mb) za 3 nove mape.

Druga je mogućnost da dovučeš stražnjicu do mene sa nekim medijom i da ti to snimim. Ili je i to Mission Imposible za tebe? Dovesti se od Zagreba do Velike Gorice.

Zaista ne želim slušati kako je 80 Mb puno. To je 2.5 sata igranja CoD2. Jedan mjesec manje igraj pa ćeš uvijek imati nove mape. Za konfiguriranje servera, traženje i testiranje modova, skidanje i provjeravanje mapa i još koješta sam izgubio 2 dana. Tako da se ti zaista nemaš što žaliti. Pokrij se ušima. Koliko znam masni se ne žali pa od njega možeš dobiti na mediju koji želiš.

A meni flat nije nitko poklonio. Nije pao s neba.

Ima li netko KONKRETAN i PAMETAN i RAZUMAN razlog zašto ne bi htio nove mape ili će svi cmizdriti kako je 80 Mb jako puno?

Napomena 3 mape su oko 60 Mb (ostale ne rade dobro), ne 60 Gb.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote