View Single Post
Staro 30.06.2023., 20:49   #17730
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001

Ako je netko pročitao knjige ili je skužio.... kad je Nichols izašla iz silosa:

Stvarno stanje vani je ono koje se vidi na panelu u onoj sali odakle svi gledaju izlazak. Osoba koja izlazi vidi (vjerojatno kroz kacigu) nekakav oblik kompjuterski izmjenjene stvarnosti... mislim da ono polaganje šerifove značke u travu to pokazuje

Ono oko našeg silosa iz serije se nalaze stotine sličnih silosa.

I zapravo je atmoshera izvan silosa zaista toksična, a Nichols je preživjela jer joj je odjelo dobro zatvoreno zbog zamijenjenog kvalitetnog "duck tapea"?

Ne kužim zašto je Holland (ITijevac glavni) isključio taj sustav izmjenjene tvarnosti kad je otrčao u serversu sobu i kad je skužio da Nichols kuži da ono što vidi kroz vizir nije stvarno?

Možda sam malo zabrijo, ali puno je Silo bolji od From pa ono...

Morati ću malo i projutuburati objašnjenje kraja S01
-->
Silo kraj S01 sa E10...

Ako je netko pročitao knjige ili je skužio.... kad je Nichols izašla iz silosa:

Stvarno stanje vani je ono koje se vidi na panelu u onoj sali odakle svi gledaju izlazak. Osoba koja izlazi vidi (vjerojatno kroz kacigu) nekakav oblik kompjuterski izmjenjene stvarnosti... mislim da ono polaganje šerifove značke u travu to pokazuje

Ono oko našeg silosa iz serije se nalaze stotine sličnih silosa.

I zapravo je atmoshera izvan silosa zaista toksična, a Nichols je preživjela jer joj je odjelo dobro zatvoreno zbog zamijenjenog kvalitetnog "duck tapea"?

Ne kužim zašto je Holland (ITijevac glavni) isključio taj sustav izmjenjene tvarnosti kad je otrčao u serversu sobu i kad je skužio da Nichols kuži da ono što vidi kroz vizir nije stvarno?

Možda sam malo zabrijo, ali puno je Silo bolji od From pa ono...

Morati ću malo i projutuburati objašnjenje kraja S01
pogi je offline   Reply With Quote