View Single Post
Staro 28.06.2023., 09:43   #1124
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor tpm4 Pregled postova
Slična stvar se dogada meni sa H9 Pro. Uglavnom dlake se zastopaju u sredini stapne cijevi, samo ispusi to da ispadne vanka. Provjeri i ostatak cijevi da se klupko dlaka nije di zakacilo. Takoder operi filter. Nakon tog radi ko novi. Par puta sam vec to radio.
Naručio baš nove filtere pa ćemo vidjet. Događalo mi se ovo sa dlakom da se zaglavi u sredini isto, ali onda baš ništa ne vuče pa se odmah skuži.

Vidim dosta ljudi spominje Miele C3, ali kad vidim da ima kabl i još se vrećice mijenjaju, odmah odustanem. Stoji to da štapni imaju manju usisnu snagu, ali kad radi kako spada (ne kao ovaj moj trenutno), ja s njim nisam imao nikakav problem usisati bilo što, od dlaka do mrvica, komadića drveta pa i kamenčiće. Na bateriji mi izdrži dovoljno za cijeli stan usisati, a na kraju samo istresem sve u kantu za smeće i ne moram razmišljat o vrećicama, koliko je puna, jel ih imam još u rezervi i slično. Također s obzirom koliko dlaka usisam, bojim se da bi mogao vrećicu mijenjat nakon svakog drugog usisavanja pa je pitanje i koliko se taj dio isplati