Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.06.2023., 03:08   #67778
Inovator
Premium
Moj komp

Inovator's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Buraz ima s 2020
Vozio sam ga par puta i na more i auto definitivno ima potencijala ali ima jako puno dječjih bolesti.
Kvaliteta obrade svega je loša, rekao bih na razini fiat-a i alfe, razina onih najjeftinijih auta male klase...

Digneš prozor i čuješ kako se uvija oplata vrata...

Ali za vožnju je izuzetno dobar i do sada u 60.000 km nije bilo nikakvih problema sa samim pogonom nego čisto ta završna obrada
Nekako na 60k km ne ocekujem na nijednom.autu neke probleme s pogonom, ali vremena se mijenjaju, ocito. To sa zavrsnom obradom je cijelo vrijeme problem kod Tesle, mada su navodno modeli kz Njemacke to.rijesili.

Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova

Kombinacija prostora, tehnologije, performansi, sigurnosti, učinkovitosti i lakoće življenja s autom je nenadmašna.

Napravi probnu vožnju pa odluči sam.
Bas me Y i privlaci, zbog djece. S mi je premali.
Citiraj:
Autor bigAdvance Pregled postova
Imam Y Performance od 09/2022 (Made in Berlin).

Auto je gušt za vozit i dan danas, baš me veseli sjedanje u njega i vožnja.

Kvarova nema, bila se otkvačila plastika ispod haube (TBH vjerojatno mojom greškom) pa je ulazila kiša tamo gdje je filter kabine. To se usmrdilo, nisam znao do čega je. Napravio service request u Tesla centru u Jankomiru, zvali me drugi dan, bilo riješeno sve za sat vremena, počistili, zamijenili, dezinficirali.

Ako ga imaš gdje punit - auto nema mane. Ako ga nemaš gdje punit - neću uljepšavat, vjerojatno bi ti stvorio novi problem u životu, problem s kojim se možeš nosit, ali problem.
.
Imam kucu/garazu i bas ideja lakoce voznje i zanemarivog odrzavanja je ono sto me privlaci.

Decki, hvala! Ako ima jos tko kakvo iskustvo, nwce skoditi.
Inovator je offline   Reply With Quote