View Single Post
Staro 26.06.2023., 09:24   #43679
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Sve oko premanture je maltene neka xc staza uglavnom osrednje zahtjevne konfiguracije, vjerujem da nije fun za e-bike jer da bi se zabavio na takvim stazama moras odraditi i neku elevaciju, a nju dobijes uzastopnim ponavljanjem onih nekoliko uspona/spusteva pa se na kraju osjecas kao da si dosao na kruznu utrku, a ne na godisnji. E sad, ako ides na zgance, to zna biti izazovno i dovoljno dobro da na kraju dana kazes "koja jebena staza". Ne znam kako e-bajkovci percipiraju takve stvari, ganjate li vise predjenu udaljenost, elevaciju, gdje nalazite izazove i zabavu... Misljenja sam da vam to mozda nece biti dovoljno fun :/

Vidi sluzbenu rocky trail rutu ako postoji neki gpx. Sve juznije od premanture je kamilica i vise ruta za razgledavanje. Gornji kamenjak je vise fun.

Pravi usponi i maratonski treninzi su nesto sjevernije prema Kavranu i Dugoj uvali - obalom.

U puli nemas nista vrijedno spomena. Imas par jumpova u sijanskoj sumi koje treba naci i jednu kakti stazicu:
https://maps.app.goo.gl/UrxdyoqD6ohy68dD6

Sale ce ti sigurno znati dati bolji info kako danas stvari stoje sa kamenjakom i stazama. Ja sam onuda zadnji put trenirao prije valjda 7-8 godina, al nisam ganjao elevaciju nego "maratone"/endurance pa su mi oba kamenjaka bili top - donji za recovery, gornji za oznojiti se.

Fale mi ti dani, ne zelim pricati o tome