Citiraj:
Autor zgmmax
Baš čitam na FB kako ekipa ima hrpu problema sa dizel mazdama. U pitanju je 2.2 motor.
Super auto al ima hrpa problema sa motorom.
|
Benzinci bio trebali biti ok. Dizel ionak vise nebi uzimao. Skyactive G 165 u ovom slucaju mi sasvim dovoljan.
Citiraj:
Autor coconut
Još ako imaju onu crvenu boju, ne dao Bog da je ogrebeš jer nju zna napraviti i staviti samo ovlašteni serivs pa popravak košta k'o Sv. Petra kajgana.
|
Znaci tu se nikaj nije promjenilo...stari mi je imao 323S DITD sa tom specijalnom bojom...izgleda jebeno al za odrzavanje kosta pun kufer...zato sam planirao vise plavu ili srebrnu / tamno sivu. Samo dobro da si spomenuo boju - navodno da je bez obzira na odabir boja jako tanka i lako se ljusti...bar do 2013-e...neznam kolko ima istine u tome...Isto tak - odrzavanje iste je kostalo jako masne pare i zato sam razmisljao - ako vec placam odrzavanje ko da vozim Mecku - zakaj jednostavno nebi kupil Mecku? Nikad nisam bil fan al C klasa mi je recimo ok po udobnosti, najmanji C180 T meni dosta. Samo - Mazda mi je udobnija (podosta)...Toyota - Camry me kvalitetom interijera razocarao , Corolla obicna mi je uzasno skucen auto, moram sprobat karavan....Stari Avensis znam da bi bio OK al ih nema (1.8 benzinac) - odnosno kad se pojave odu odmah. Sve ostalo kaj sam vidio i sprobao mi nikak nije sjelo, bez obzira na cijenu.