Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.06.2023., 09:01   #67764
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Baš čitam na FB kako ekipa ima hrpu problema sa dizel mazdama. U pitanju je 2.2 motor.

Super auto al ima hrpa problema sa motorom.

Benzinci bio trebali biti ok. Dizel ionak vise nebi uzimao. Skyactive G 165 u ovom slucaju mi sasvim dovoljan.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Još ako imaju onu crvenu boju, ne dao Bog da je ogrebeš jer nju zna napraviti i staviti samo ovlašteni serivs pa popravak košta k'o Sv. Petra kajgana.

Znaci tu se nikaj nije promjenilo...stari mi je imao 323S DITD sa tom specijalnom bojom...izgleda jebeno al za odrzavanje kosta pun kufer...zato sam planirao vise plavu ili srebrnu / tamno sivu. Samo dobro da si spomenuo boju - navodno da je bez obzira na odabir boja jako tanka i lako se ljusti...bar do 2013-e...neznam kolko ima istine u tome...Isto tak - odrzavanje iste je kostalo jako masne pare i zato sam razmisljao - ako vec placam odrzavanje ko da vozim Mecku - zakaj jednostavno nebi kupil Mecku? Nikad nisam bil fan al C klasa mi je recimo ok po udobnosti, najmanji C180 T meni dosta. Samo - Mazda mi je udobnija (podosta)...Toyota - Camry me kvalitetom interijera razocarao , Corolla obicna mi je uzasno skucen auto, moram sprobat karavan....Stari Avensis znam da bi bio OK al ih nema (1.8 benzinac) - odnosno kad se pojave odu odmah. Sve ostalo kaj sam vidio i sprobao mi nikak nije sjelo, bez obzira na cijenu.
tomek@vz je offline   Reply With Quote