Tema: Diablo IV
View Single Post
Staro 25.06.2023., 17:51   #552
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Nakon cca. 10 dana igranja neki dojam je, da mi se generalno sviđa, setting mi je super. Sve ono što su internetovi srali da je D3 bio prešaren i slično je sada riješeno. Vidi se da je više "gory" i "mračna" igra. Tek sam počeo ACT III, lvl. 40 sorc pa ne mogu do kraja suditi, ali - neke stvari mi izrazito idu na kurac. Kao prvo, sejvovi: često imam npr. samo 30 min za igranje i hoću završiti barem jedan quest. Prođem faking dungeon, najebem se dobrih 20ak minuta, dođem do nečeg što bi po svakoj logici trebao biti checkpoint, kažem: "OK, dosta za danas", izađem van i drugi dan sve ispočetka. Pa jebem ti mater. Znam, zeleni font: "Quest progress saved", sve mi je jasno. Ali koji idiot je to tako napravio je, well - idiot. Druga stvar - Imam osjećaj da mobovi preteško padaju. Nema one fluidnosti. Pratim neki guide za chain lightning sorc, imam osjećaj da klikam više nego u D2 i D3 zajedno. I zadnja stvar - faking always online. Da, to je današnja realnost, ali evo, malo prije nađem sat vremena, dogovorim se sa ženom da preuzme klince, malo da odigram. Faking DDoS attack. I mogu se jebat.

Ne znam, ni nekad nisam baš imao živce za takve stvari, ali sa skoro 4 banke, fak of Blizzard.
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote