Citiraj:
Autor pogi
Broj poštara (znači baš ljudi koji bi to trebali dostaviti) se nije značajno mijenjao u plus, nego samo suprotno... ljudi jednostavno daju otkaze
|
Danas parkiram u Centru oko 16:50, ulazim u Haustor nisam otkljucao vrata, vec cujem interfon zvono. Pustim vrata, eto ti postara!
Rekoh - pa kako ovako kasno da uopce idete po terenu, za terenskog postara, nepojmljivo vrijeme. Veli mladi decko, kojeg prvi puta vidim u sluzbi - Nista me nemojte pitati, idem u ova doba, da znam da cu sigurno naci sve koje moram obici i dostaviti zakasnjele stvari.
Decko u trapericama hoda, nema ni kutu, nema uopce obiljezja poste na sebi. Pitam zasto? Veli - nemaju povjerenja, hocu li ostati raditi, dok se ne potvrdim, pa nisam dobio garderobu postara, boje se da ne odnesem ako dam otkaz!
Ponovo velim, sto sam neki dan spomenuo u temi, sluzbe za najmanje sitnice prijete strajkom, kako konstatirate u sluzbi, da pucate po savovima, sve kasni, logistike nikad manje otkad pamtim, a vi ni da zucnete o strajku?
Veli - cujem da kipi u posti, bit ce uskoro nesto.
Ajde da i to vidimo.
Jos nesto, na svakom koraku cujem da ljudima kasne racuni, dobiju jedan dio, drugi ne dobiju. Hocu neki dan preko weba navecer sve poplacati, kad vidim da vec pri kraju mjeseca, jos nisam dobio tri racuna.