View Single Post
Staro 21.06.2023., 12:51   #911
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova
A500 i A1200 obje vrte fate of atlantis ... ali u nedostatku vremena, stao sam gdje onog trotera plašim u hotelskoj sobi na seansi :-) ....
Aaaa da, još jedan odličan primjer Atlantisa... Godinama sam igrao igru na ovaj način, misleći da je to jedini način za dobiti prvi ključ, Sunčani Disk.

Ali ne, išao sam se malo igrati sa opcijama i našao zanimljive opcije koje dozvoljavaju da urazumiš Trottera i da ti on sam pokloni ključ. Moraš pažljivo čitati dijalog, ono što govori - zašto je išao šetati taj dan (kao i sve drugo, i ovo je nasumično), a onda ti još bude rekao da se nečega boji (nasumično), ali i da mu nešto treba (i ovo je nasumično). Pa kad dođeš gore u hotelsku sobu i kad Sophia preuzme za seansu, on je bude tražio da "pročita njegove misli" i odgovori na pitanja, kako bi potvrdila svoju vjerodostojnost.

Zadnje pitanje je najteže, bude je pitao koliko prstiju drži iza leđa. Odgovor varira od jedan do 5, sa time da je ovo potpuno nasumično, i moraš pogoditi odgovor. Istina da je ovo jako komplicirano ali zabavno, pogotovo za nekog tko je igru riješio X puta.

Inače, vezano uz Fate of Atlantis... Uploadirao sam službeni manual na MEGA link:
LINK
Trekkie4 je offline   Reply With Quote