View Single Post
Staro 21.06.2023., 08:41   #2731
Lazarus
Premium

Lazarus's Avatar

Datum registracije: Oct 2019
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Ono što ja vidim je da HP dan danas nije poduzeo ništa ili vrlo malo na činjenicu da se broj paketa kojeg moraju dostaviti (zbog razne internet kupnje) barem 20x povećao. Ljudi kupuju autogume, frižidere... sve uz dostavu poštom.

Broj poštara (znači baš ljudi koji bi to trebali dostaviti) se nije značajno mijenjao u plus, nego samo suprotno... ljudi jednostavno daju otkaze

Apsurd je sto grabe sve vise i vise posla,a sve manje i manje radnika i postanskih ureda.

Prije nekoliko godina krenuli su sa gasenjem ureda po manjim lokalnim mjestima ili kao mene na pola radnog vremena. Odnosno 1 osoba bi bila na salteru 8-10 na jednom mjestu te poslje putovala 20km dalje na drugom uredu 12-14 i nikada ne mogu tamo dici paket jer radim 1 smjenu a pauza mi je kratka jer uvijek kada udes u ured guzva kao gradski bazeni u sred ljeta.

Niti sam ne pamtim koliko puta mi je paket danima stojao u uredu,jer postar nece dostavit a zbog kratkog radnog vremena ne stignem pokupit.

Tako kada su krenuli kenjat s ovih 18,50 kn par puta sam platio,poslje samo odbijem,pa nek se prodavac opameti od koristenja njihovih usluga. Poslje je sve vise overseas dostavljao bez ikakve dodatne naknade i apsurdnih cekanja i potraga za paketom.
No,moram reci kako zadnjih nekoliko paketa nisu naplacivali nista,i jos su svi paketi imali tracking u hr bez obziran na mali cijenu.
Lazarus je offline   Reply With Quote