20.06.2023., 23:06
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor xlr
Cek cek, znaci upalite laptop, podesite ikone i ONDA spojite dock i ikone vam stoje na istom mjestu na vanjskom ekranu?
Jer sam i ja nedavno dobio W11 laptop i tri puta sam slagao ikone  - inicijalno na ekranu laptopa bez docka i icega spojenog, na ekranima kada spojim dock (2 extended ekrana) i na single ekranu kada spojim samo hdmi kabel u lap (isto extended ekran). U svim slucajevima s vanjskim ekranima, ekrani su main screen, laptop je najcesce zatvoren.
Jednom kada ga podesim, sve stoji. Osim kada odlucim zoomirati desktop ikone, onda se sve razj* pa... Velicinu ikona je dobro definirati u startu
OS build 22621.1848. Nije najnoviji, i ja jedva cekam noviji build jer me ubija ovaj kombinirani taskbar. To jednostavno nema nikakvog smisla i jedva cekam to ugasiti.
|
Ne mislim na ikone nego na prozore, to posložiti je nemoguća misija, probao sam apsolutno sve kombinacije postavki i redoslijeda spajanja docka. Ukratko, namjestim gdje treba stajati koji prozor, odspojim/spojim dock ili restartam, prozor više nije na svom mjestu.
Grupiranje ikona u taskbaru je isto fail, ukidaju pa vraćaju opcije kao i Google u Androidu. To je ravno onome "jedan prob'o pa se usr'o"...
Citiraj:
Autor xlr
Kad smo kod W11, uzasno me nervira kako radi s bt slusalicama i Teamsom. Na W10 sam koristio dva para sluski, sve top, uparim, radi! Na W11 iste sluske ne rade u Teamsu... Dok nisam skuzio da trebam rebootat lap. Znaci sve postavke u Teamsu su ok.
Oke, to onda radi jedno vrijeme sve dok slusalice ne uparim s npr. tv-om, pa ih opet moram upariti s laptopom - opet ne radi bez reboota. Poludio sam taj dan. Da bi stvar bila jos gora, zvuk na slusalice normalno ide (yt, filmovi), samo Teams hebe. I to ne mogu znati dok ne napravim poziv - ne radi ni zvuk ni mikrofon. Prije meetinga zovem kolege po uredu.
Prije nego me pitate za Echo, ne, ne radi ni on. Cujem Echo, ali on ne snimi moj mic test pa ne mogu potvrditi da sve radi. Ugl glupooo!
|
Ne koristim BT nego obične slušalice, ali Teams i mene nervira, ne toliko sa slušalicama koliko s drugim stvarima, ne prođe tjedan da nemam neki problem s tim poluproizvodom.
|
|
|